Søges: Praktikant med passion for tv-serier

 

Apple Tree Productions søger en praktikant i 6 måneder fra februar til juli 2020. Det er en forudsætning, at du går på en videregående uddannelse og praktikken skal være meritgivende.

Som producerassistent hos Apple Tree Productions bliver du en del af et lille team på 7 faste medarbejdere på vores kontor i Store Kongensgade. Vi har altid gæster og freelancere i huset, så der er gang i den og stemningen er høj. Du arbejder på flere projekter af gangen. Projekterne er på forskellige stadier, derfor bliver du præsenteret for en bred vifte af opgaver.

Du får en varieret arbejdsuge. Typiske arbejdsopgaver kunne være research, koordinering, produktionsplanlægning, nedbrud af manuskripter, udarbejdelse af ansøgninger, korrekturlæsning og daglige driftsopgaver, som du deler med de andre producerassistenter. Du bliver tilknyttet en producer, som du løbende evaluerer med.

Vi lægger vægt på, at du er engageret, nysgerrig og tør tage ordet, hvis du har noget på hjerte. Vi leder efter en produktionsassistent, som tænker selvstændigt, tager ansvar og drømmer om at komme helt tæt på udviklingen og produktionen af tv-serier. Du skal kunne læse og skrive på engelsk. Har du erfaring med produktion af tv-serier er det kun et plus.

Apple Tree Productions producerer danske og internationale dramaserier af høj kvalitet. Firmaet blev etableret i 2017 af Piv Bernth og folkene bag succeser som Forbrydelsen, Arvingerne, Bedrag, Broen, Herrens veje og Liberty. Virksomheden er i rivende udvikling. Vores første produktion Equinox laver vi i samarbejde med Netflix, og produktionen går i optagelse allerede i efteråret og strækker sig ind i det nye år.

Praktikken er ulønnet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen primært i tidsrummet 8.30-16.30. Det er vigtigt du er fleksibel i forbindelse med opløb mod deadlines.

 

Skal du være del af vores team? Send ansøgning og CV til Merle Normann på e-mail: merle@noque.dk. Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du meget velkommen til at kontakte Merle på mail.

 

Ansøgningsfrist d. 18. november 2019. Vi indkalder til samtale løbende.